Print deze pagina

Nieuws

nov 29, 2023

1 december actie voor Alpe d’Huez


Aankomende vrijdag 1 december opent Roos Fashion haar deuren voor Team Broekhuis. Team Broekhuis, bestaande uit Nanny, Jesse en Rosanne, gaat op 6 juni 2024 de Alpe d’Huez beklimmen en hopen hiermee heel veel geld op te halen voor kankeronderzoek en bewustwording. Een prachtig doel waar Roos Fashion graag bij aansluit. Deze dag gaat de helft van de verkoop naar team Broekhuis!!

Categorie: General
Ingezonden door: Trudy

Aankomende vrijdag 1 december opent Roos Fashion haar deuren voor Team Broekhuis.

Team Broekhuis, bestaande uit Nanny, Jesse en Rosanne, gaat op 6 juni 2024 de Alpe d’Huez beklimmen en hopen hiermee heel veel geld op te halen voor kankeronderzoek en bewustwording. Een prachtig doel waar Roos Fashion graag bij aansluit. Deze dag gaat de helft van de verkoop naar team Broekhuis!!

U, als klant, heeft deze dag 40% korting op de gehele collectie. We zijn open van 14.00-20.00 uur en om 15.00 en 17.00 is er een modeshow. Uiteraard is team Broekhuis ook de gehele dag aanwezig!

We hopen u op 1 december te ontmoeten aan de Losweg 3 te Vorchten en met elkaar een geweldige opbrengst te realiseren voor dit goede doel!