Print deze pagina

Nieuws

mrt 28, 2021

Nieuwe sprankelende voorjaar- en zomercollectie 2021 is binnen


Nieuwe sprankelende voorjaar- en zomercollectie 2021 is binnen
Categorie: General
Ingezonden door: Trudy

De nieuwe voorjaars- en zomercollectie 2021 van Roos Fashion in Vorchten is binnen. Het is een zeer kleurrijk collectie. Leuke pakken in felle kleuren, kleding in pasteltinten en vrolijke jurkjes voor de zomer. Het is een heel breed scala aan kleding voor jong en oud.” Niet alleen voor alle leeftijden maar ook voor alle maten. Roos Fashion heeft kleding vanaf maat 34 tot en met 48.

Grote kledingparty’s zijn in deze coronatijd helaas niet mogelijk, maar u bent van harte welkom op de boerderij in Vorchten om al dat moois zelf te ontdekken. Dat kan alleen, maar ook met een klein groepje. We hebben hier alles voor een verantwoord en veilig bezoek. Het heeft een meerwaarde dat het passen in alle rust kan. Met mooi weer kunnen we zelfs lekker naar buiten.  

De tijdsblokken die u kunt reserveren zijn vanaf 30 minuten tot maximaal 2 uur. U moet het echt zien als een uitje. Steeds meer mensen vinden het heerlijk om eens helemaal aangekleed te worden. En u krijgt er kleur- en stijladvies bij. En u kunt bij ons voor de deur parkeren. Dus maak een afspraak via het contactformulier!

En als u niet langs wilt komen dan kunt u zich laten verrassen door ons. We bezorgen  een verrassingsdoos met zomerse  kleding uit onze nieuw collectie. U kunt aangeven welke maat u heeft en of u voorkeur heeft voor een speciale stijl, kleur en kleding.  Neem via het contactformulier contact met ons op. Of bel ons 0578-631289 of 06-22524873 of e-mail roosfashionvorchten@gmail.com.